Progressive Film as er et kostnadseffektivt og moderne produksjonsselskap som holder til Oscarsgate i Oslo.

Vi produserer alle typer filmer:  Fiksjon, reklame eller dokumentar for fjernsyn, web, kick offs, arrangementer eller andre plattformer og kanaler. Vi har både teknisk og journalistisk fagkompetanse.
Vi har inhouse flerekamerakjede for liveproduksjon, trådløse kameraer, droner og streaming. Vi har nødvendig kompetanse og godkjenning fra myndigheter.
Vi er tilhengere av enkle prosesser og har effektiv administrasjon.
Vi sørger for prosjektledelse og oppfølging i alle faser av din filmproduksjon. Vi kan gjerne forholde oss direkte til deg som kunde uten å gå via et byrå dersom dere ønsker det.

Vi utfører fotografering, redigering, post produksjon og finishing. Vi bruker Avid Symphony Nitris DX og Avid Media Composer Nitris DX . Alle enheter er koblet sammen i nettverk og er tilpasset dagens og morgendagens standarder.

Vi produserer i de formater som til enhver tid er mest hensiktsmessig for den videre arbeidsflyt. Vi leverer alle formater til ethvert formål fra kino til smart telefoner og streaming til facebook.

Vi har «in-house» komplette kamerapakker til ethvert formål,  trådløse mikrofoner, skikkelig Chimera filmlys og Dolly med 10 meter skinner.

Vi har 20 års erfaring med filmproduksjon og har siden starten vært involvert i produksjon av ca 150 TV programmer og 200 kortfilmer.

Vi har spesialkompetanse for avvikling av arrangementer, kick off og konferanser. Vi gjennomfører ditt arrangement fra A til Å. http://www.avid.com/US/products/Symphony-Nitris-DXhttp://www.avid.com/US/products/media-composer-nitris-dxhttp://www.avid.com/US/products/media-composer-nitris-dxshapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1shapeimage_2_link_2